Vágólapra másolva!
Jobban van a Vitalij Klicsko elleni meccse után kórházba szállított Shannon Briggs. Az amerikai bokszoló bicepsze már az első menetben megsérült, majd mivel képtelen volt támadni, így jobb híján tizenkét meneten át állta az ukrán csapásait.

"Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem. Szombat éjjel, pusztán elővigyázatosságból beszállítottak a kórházba és több vizsgálat után az orvosok megállapították, hogy nem szenvedtem komolyabb fejsérülést" - üzente a kórházból a hétvégi WBC címmeccsén csúnyán kikapó Briggs.

"Egyelőre még azonban a kórházban maradok, hogy megvizsgálják a bal bicepszemet, amely az első menetben sérült meg. Ez a probléma sajnos megakadályozta, hogy rendesen kivitelezzem a mérkőzésre szánt stratégiámat. Semmi esetre sem akarom Vitalij remek teljesítményét leértékelni, de ki tudja, ha a bicepszem nem sérül meg, milyen véget ért volna a mérkőzés" - tette hozzá az amerikai.

Klicsko - Briggs, az utolsó három menet

Briggs elmondta még, hogy a korábbi hírekkel ellentétben az edzője fel akarta adni a küzdelmet, de ő a folytatás mellett döntött.

Klicsko gyors gyógyulást kívánt Briggsnek, a menedzsmentje pedig már elkezdett dolgozni a következő meccsen, amit David Haye ellen szeretnének összehozni.

www.profiboksz.hu