Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, David Haye szereti megbotránkoztatni az embereket, a repertoátárja azonban nem túl változatos. A brit ökölvívó áprilisban egy olyan montázzsal keltett feltűnést, amelyen Vlagyimir Klicsko levágott, vértől csöpögő fejét tartotta a kezében, majd a nagy médiavisszhangon felbuzdulva később már mindkét Klicsko fivér fejével játszotta el ugyanezt. Legutóbb a november 7-ei ellenfél, Nyikolaj Valujev volt soron.       

Haye ezúttal azt eszelte ki, hogy egy életnagyságú kartonszobrot készíttet a WBA nehézsúlyú világbajnokáról, majd a fotósok előtt egy látványos ütéssel leszakítja a fejét. Természetesen nem maradt el a hasonlú színvonalú verbális szellemeskedés sem: "Valujev igazán leborotválhatná magáról azt az iszonyat sok szőrt, különben jó büdös lesz a közelharcban" - idézte a profiboksz.hu a cirkálósúly korábbi vitathatatlan bajnokát.

Forrás: AFP

A 28 éves Haye eddigi 22 győzelméből 21-szer kiütéssel nyert, s csupán egyszer kapott ki, Carl Thompson ellen még 2004-ben. Valujevet ugyancsak egyszer győzték le profi pályfutása során, 2007-ben Ruszlan Csagajev fosztotta meg címétől. A világbajnok 50 sikeréből 34-et ért el KO-val. Valujev korábban azt mondta, idiótának tartja Haye-t.