Vágólapra másolva!

Megverte és kilakoltatta a bokszolónőt az edző

Melissa St. Vil nem akart kiköltözni Roger Mayweather lakásából, az edző alaposan elverte a bokszolónőt, aki rendőrt hívott.

Vasárnap a rendőrség a Clark Megyei Központba szállította Floyd Mayweather Jr. nagybátyját és egyben edzőjét, Roger Mayweathert, mivel - a gyanú szerint - megtámadott egy női ökölvívót, Melissa St. Vilt.

Mayweather fivére, Floyd Sr. szerint a nézeteltérést az okozta, hogy a korábban Roger által trenírozott St. Vil Mayweather többszöri kérésére sem volt hajlandó kiköltözni az edző tulajdonában levő lakásból.

Miután vasárnap a bokszolónő ismét visszautasította a kiköltözésre vonatkozó felszólítást, Mayweather erőszak alkalmazására vetemedett, nekiment St. Vilnek, többször megütötte testen és fejen, majd nekiállt fojtogatni őt.

Melissa megpróbálta vele felvenni a harcot és állítólag egy lámpát is összetört Floyd Jr. edzőjének fején. A rendőrséget a sportolónő értesítette, s mikor a szervek kiértek, a páros még mindig harcban állt egymással, St. Vil pedig annyira rossz állapotban volt, hogy vért köhögött fel.

Mayweathert azonnal letartóztatták erőszakos testi kényszer és testi sértés vádjával. Később óvadék ellenében szabadlábra helyezték. Melisa St. Vil természetesen polgári pert kezdeményez Roger Mayweather ellen.

www.profiboksz.hu