Vágólapra másolva!
Annak ellenére, hogy promótere, Murad Muhammad még azt nyilatkozta a Pensacola News Journalban, hogy Roy Jones Jr. (51-4, 38 KO) elsőszámú ellenfelének Erdei Zsoltot szemelték ki, a korábbi profi világbajnok öklöző 2008. januárjában Felix Trindad ellen lép ismét ringbe.

Korábban ugyan arról szóltak a hírek, hogy a félnehézsúly egykori királya, Roy Jones Jr. november 3-án, 10-én, esetleg 17-én lép ismét kötelek közé, s ellenfele a WBO-övet birtokló Erdei Zsolt (27-0, 17 KO), esetleg Glen Johnson (46-11-2, 31 KO) lesz, a választás Felix Trinidadra (42-2, 35 KO) esett.

Trinidad utoljára 2005 májusában bunyózott, miután kikapott Winky Wrighttól, bejelentette visszavonulását. Azonban úgy tűnik, a pénz csábítólag hatott rá, jövő januárban ugyanis visszatér.

"Igaz, hogy korábban azt mondtam, nem bokszolok többet. De egészséges vagyok, s mindig is meg akartam küzdeni egy olyan nagy harcossal, mint Roy Jones" - mondta.

"Tito nagy bajnok, aki egy ekkora kihívást elutasít, az hülye" - vélte Jones.

A veteránok csúcstalálkozójának érdekessége, hogy mindketten januárban ünneplik majd születésnapjukat: Jones 16-án lesz 39, Trinidad 10-én 35 éves.