Vágólapra másolva!
Bár a Magyar Kajak-kenu Szövetség elnöksége keddi ülésén egyetértett Fábiánné Rozsnyói Katalin javaslatával, miszerint ha Janics Natasa a szerdai napon Szolnokon jelentkezik csapata edzésén, versenyzőjeként kezeli, és folytathatják a közös munkát, a hírek szerint erre nem kerül sor. Janics ugyanis a korábbi feltételekkel nem akar visszatérni Fábiánné csapatába.

"A Bácskapalánkán tartózkodó Janics Natasát a vőlegénye érte utol telefonon, és tájékoztatta az elnökségi ülésen elhangzottakról. Natasa a korábbi feltételekkel nem akar visszatérni Fábiánné csapatához, mivel úgy gondolja, Szegeden minden adott az ideális felkészüléshez.

Mi elfogadjuk a döntését, ezáltal megköszönjük Fábiánné munkáját, és lezártnak tekintjük ezt a korszakot. Mostantól minden erőnkkel arra törekszünk, hogy új edzővel új csapatot építsünk, és megtaláljuk a lehető legjobb megoldást sportolóink számára" - nyilatkozta a Délmagyarországnak Petrovics Kálmán, a Démász-Szeged VE igazgatója

Forrás: MTI

Ha valóban így történik, s olimpiai bajnokunk nem jelenik meg Szolnokon, akkor nehezedik a helyzet. Ugyan a kétszeres olimpiai bajnok az egyesre és a párosra is készülhet, ám az esetlegesen újra összeülő Janics, Kovács kettőst Fábiánné nem hajlandó felkészíteni.