Vágólapra másolva!
Fia született az egykori világklasszis román tornász, sokszoros olimpiai és világbajnok Nadia Comanecinek. Az 1989 óta az Egyesült Államokban élő, amerikai állampolgárságot 2000-ben kapó híresség 44 évesen adott életet Dylan Paulnak, aki 2100 grammal és 43 centiméterrel látott napvilágot Oklahoma Cityben.

Az örömhírt a boldog apa, a ma 48 éves, annak idején szintén a tornasport elitjébe tartozó amerikai Bart Conner tette közzé. A babát, aki első gyermeke a híres házaspárnak, császármetszéssel, három héttel a vártnál előbb szülte meg Comaneci, aki a csecsemőhöz hasonlóan jól van.

Conner az újságíróknak elárulta, hogy fiuk kedvenc énekeséről, Bob Dylanről kapta egyik nevét, míg a Pault egykori edzője, jelenlegi üzlettársa, s a kicsi keresztapja, Paul Ziert ihlette.

Pályafutása során Comaneci összesen kilenc érmet nyert az olimpiákon, az 1976-os és az 1980-as nyári játékok tornaversenyeinek női főszereplője volt: gerendán, talajon, felemáskorláton és összetettben öt elsőséget gyűjtött. Ő volt az első, akinek gyakorlatára - Montrealban - 10 pontot adott a zsűri.