Vágólapra másolva!
Nyáron visszatér a teniszpályára Pete Sampras, az amerikaiak 14-szeres Grand Slam-győztes, volt világklasszis teniszezője. 

Minden idők legeredményesebb játékosa egy szeniorcsapat körversenyén szerepel majd júliusban, az Egyesült Államokban, azt azonban kizárta, hogy - hasonlóan Martina Hingishez - újra a profik között induljon.

"Semmiképpen sem nevezném ezt hivatalos visszatérésnek, az eszembe sem jutott" - mondta Sampras. "Hiányzik a tenisz, a nagy tornák, a küzdelem és az, hogy ismét ugyanazon a szinten teljesítsek, mint korábban, ez tény. A nyári verseny azonban más kategória lesz, egy kis játék, semmi más."

Billie Jean King, a World Team Tennis Tour (WTT) egyik szervezője már hosszú ideje rá akarta venni a 34 éves csillagot, hogy ragadjon ütőt a sorozatban, de ő csak most állt kötélnek. Az, hogy Sampras melyik csapatban jut majd szerephez, a március végi sorsoláson derül ki.

A világranglista korábbi vezetője 2002-ben, a US Open döntőjében játszott utoljára tétmérkőzést, akkor megverte honfitársát, Andre Agassit. Egy évvel később aztán hivatalosan bejelentette, hogy befejezte pályafutását.