Vágólapra másolva!
Nagy "Csonttörő" János menedzsmentje, a Felix-Promotion megkapta a hivatalos értesítést arról, hogy elmarad a március 25-ére Las Vegasba tervezett profiökölvívó-gála, amelyen a magyar bokszoló kihívóként mérkőzött volna meg az argentin Jorge Barriosszal a Boksz Világszervezet (WBO) nagypehelysúlyú trónjáért.

Arról egyelőre nem született döntés, hogy mikor pótolják az eseményt, így azt sem tudni, mikor léphet ringbe Nagy a WBO övéért, Rácz Félix menedzser ugyanakkor a profibox.hu-nak azt mondta, hogy védence áprilisban, a Felix-Promotion következő gáláján mindenképpen kesztyűt húz egy felhozó összecsapás erejéig.

Az MGM Grand Casinóba tervezett gála a múlt héten került veszélybe, miután a főmérkőzés egyik érdekeltje, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) könnyűsúlyú világbajnoki övét birtokló mexikói Jesus Chavez sérülés miatt lemondta a honfitársa, Marco Antonio Barrera elleni ütközetet.

A szervezők megpróbáltak ugyan Barrera számára megfelelő ellenfelet találni, ám az idő rövidsége miatt senki sem vállalta a felkérést.