Vágólapra másolva!
A tisztújító közgyűlés utáni első elnökségi ülését tartotta a Magyar Asztalitenisz Szövetség, amelyen Tarján András, a női válogatott edzője bejelentette, nem kívánja meghosszabbítani szerződését. Utódja várhatóan Téglás Péter lesz.

A MASZ pénteki elnökségi ülésén a napirendhez kapcsolódóan a női válogatott edzője, Tarján András - akinek szerződése a szövetséggel 2005. június 30-án lejár - bejelentette, hogy a jövőben nem kíván a nemzeti csapat szakvezetőjeként dolgozni. Mint indokolta, megromlott egészségi állapota nem tenné lehetővé még egy olimpiai ciklus vállalását.

Az elnökség eddigi munkáját megköszönve és elismerve tudomásul vette a bejelentést, egyben megvitatta a jövővel kapcsolatos elképzeléseket. Ennek eredményeképpen az operatív bizottság Juhos József általános alelnök vezetésével felhatalmazást kapott arra, hogy egyeztessen Harczi Zsolttal, a férfiválogatott edzőjével szerződése meghosszabbításáról a pekingi olimpiáig, valamint hogy kérje fel Téglás Pétert a női válogatott irányítására szintén olimpiai ciklusban gondolkodva.

Amennyiben a felkérést elfogadja, Téglás Péter a júliusi, prágai utánpótlás-Eb után, augusztus elsejétől venné át a felnőtt keretet. A 31 éves szakember 1997 óta folyamatosan az ifjúsági és a serdülőválogatott edzője, ebben a minőségében négy Európa-bajnoki cím részese, több sikeres tanítványa közül a legismertebb Póta Georgina.