Vágólapra másolva!
A 66 kg-os Ungvári Miklós szombati diadala után a 100 kg-ban induló Kovács Antal arany-, Hadfi Dániel pedig bronzérmet nyert a férficselgáncs-Világkupa római viadalán.

Az olimpiai bajnok paksi klasszis a csoportkörben magabiztosan, ipponnal verte az olasz Giaccagliát és az orosz Magomedovot is, majd az elődöntőben jukóval bizonyult jobbnak a német Juracknál. A fináléban régi riválisával, az Eb-aranyérmes holland van der Geesttel találkozott, akit 3:19 perc után ipponnal győzött le.

Súlycsoporttársa, a februári Hungária-kupát megnyerő Hadfi az előcsatározások során a spanyol Dominguezen, az olasz Capezzatón és az orosz Jalovenkón lépett túl, a legjobb négy között azonban megállította őt van der Geest. A 3. helyért a francia Lagarde-dal került szembe, akin 2:48 perc elteltével ippont érő akciót mutatott be.

A 28 ország 158 dzsúdósának részvételével megrendezett Vk-verseny második napján a magyarok közül még Nagysolymosi Sándor (81) lépett tatamira, aki egy vereséggel, helyezetlenül fejezte be a küzdelmeket.