Vágólapra másolva!
A pénteki két hazai siker után szombaton a Kisgyörgy Gergely, Kiss Sebő kettős magabiztosan nyert a Benjamin Balleret, Guillaume Couillard duó ellen, s ezzel Magyarország behozhatatlan előnyre tett szert Monacóval szemben a Davis-kupa Euro-afrikai zóna II. csoportjában, Hódmezővásárhelyen.

eredmény, Davis-kupa, Euro-afrikai zóna, II. csoport
Magyarország - Monaco 3-0 - Magyarország már továbbjutott
Kisgyörgy Gergely, Kiss Sebő - Benjamin Balleret, Guillaume Couillard 6:1, 6:4, 6:0

pénteki eredmények:
Kiss Sebő - Emmanuel Heussner 7:6 (10-8), 5:7, 6:2, 7:6 (7-2)
Kisgyörgy Gergely - Benjamin Balleret 6:4, 2:6, 6:4, 4:6, 6:1

Az első játszma csak az eredményt tekintve tűnik simának: a két duó ugyanis óriási csatát vívott és 3:1-es magyar vezetésnél három bréklabdája is volt a vendégeknek. Kisgyörgy Gergely azonban foghatatlan adogatásokkal hárított, s ezzel összeroppantak a monacóiak.E

A folytatásban 4:4-nél törték meg a házigazdák a vendég duó lendületét, majd a harmadik - és mint kiderült - utolsó felvonásban már esélye sem volt a minihercegség versenyzőinek.

Kiss Sándor DK-kapitány együttese az Euro-afrikai zóna II. csoportjának második fordulójában az ukrán-norvég párharc győztesével találkozik.

Az összecsapás előtt a Magyar Tenisz Szövetség hivatalosan is elbúcsúztatta Sávolt Attilát: az utóbbi tíz esztendő legjobb magyar férfi játékosa decemberben jelentette be visszavonulását. A kiváló teniszező nem szakad el a sportágtól, a jövőben Balázs György edzője lesz.