Vágólapra másolva!

Philippoussis eljegyezte tinédzser barátnőjét

Helyi lapértesülés szerint Mark Philippoussis eljegyezte 18 éves, modellként és színésznőként dolgozó amerikai barátnőjét, Alexis Barbarát. Az ausztrál teniszező menedzserirodája ugyanakkor cáfolta az értesülést.

"Első hallásra sokkoló lehet a hír, de Mark valóban nagyon szerelmes Alexisbe. Mindannyian boldogok vagyunk, hogy kapcsolatukban komoly lépés következik" - nyilatkozta Philippoussis egy barátja.

A pár még nyáron ismerkedett meg, azóta sok időt töltöttek együtt Floridában, ahol Alexis iskolába jár, s mellette modellkedik. A Sydney's Daily Telegraph úgy tudja: a játékos az Egyesült Államokban kérte meg barátnője kezét.

Philippoussis kilenc hónapja szakított kedvesével, Delta Goodremmel, aki jelenleg a brit popsztár, Brian McFadden oldalán vigasztalódik. A teniszező korábban olyan hírességeknek csapta a szelet, mint Anna Kurnyikova, a hollywoodi színész Tara Reid és a két modell, Melanie Maudran, illetve Paris Hilton.

A 28 éves Philippoussis a pályán az utóbbi időben nem túl sikeres: ahhoz képest, hogy 1999 áprilisában a nyolcadik volt a hagyományos világranglistán, jelenleg csupán a 190. helyen szerénykedik.

[origo]/(MTI)