Vágólapra másolva!
Nem sokáig kesergett a Kim Clijstersszel való októberi szakításán Lleyton Hewitt, aki alig néhány órával azután, hogy a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon elvesztette a Marat Szafin elleni döntőt, megkérte barátnője Rebecca Cartwright kezét.

Hivatalosan kommünikében tudatta a világgal Lleyton Hewitt, hogy vasárnap eljegyezte új barátnőjét Rebecca Cartwrightot. Az ausztrál teniszező azután kérte meg kedvese kezét, hogy elveszítette a Marat Szafin elleni melbourne-i finálét. A lánykérésre a döntőt követő partin, egy hotelben került sor.

Lleyton és Bec öt évvel ezelőtt találkozott egymással először egy jótékonysági tenisztornán, s kapcsolatuk tavaly év végén lobbant ismét lángra.

Mindkét sztár egyaránt hosszú kapcsolat végén szakított előző kedvesével: Hewitt októberben bontotta fel eljegyzését a női világranglista korábbi éllovasával, a belga Kim Clijstersszel, akivel már az esküvőt tervezgették, míg Cartwright szintén 2004 végén hagyta el barátját, Beau Bradyt.

A hölgy - aki az egyik legnépszerűbb ausztrál szappanopera-sorozat, a 'Home and Away' színésznője - helyi lapértesülések szerint közel 200 ezer dolláros jegygyűrűt kapott kedvesétől.

[origo]/(MTI)