Vágólapra másolva!
Az ausztrál Todd Woodbridge a svéd Jonas Björkman oldalán diadalmaskodott 6:3, 6:4-re az Arthurs, Hanley duó felett, s ezzel beállította a holland Tom Okker 78 győzelemből álló rekordját. Szentpéterváron a brazil Kuerten, Bázelben Nalbandian visszalépésével az argentin Coria diadalmaskodott, Stockholmban Mardy Fish nyert. A hölgyek linzi tornáján a japán Szugijama lett az első.

A 32 éves ausztrál Todd Woodbridge 78. párosbeli sikerével beállította a holland Tom Okker rekordját a stockholmi tenisztornán. A 32 éves klasszis a svéd Jonas Björkman oldalán diadalmaskodott 6:3, 6:4-re honfitársai, Wayne Arthurs és Paul Hanley felett.

Woodbridge 61 trófeát hódított el a 2000-ben visszavonult Mark Woodforde-dal együtt, ennél többet egyetlen kettős sem szerzett. Az örökranglistán a (még) megosztott első hely után a legendás amerikai John McEnroe következik 77 elsőséggel.

A páros a Stockholm Openen aratott sikerével 650 ezer euróval gazdagodott, Halle, Wimbledon és a US Open után idén már negyedszer nyertek ATP-viadalt.