Vágólapra másolva!
Már hozzáférhető a szeptember 19-29-ei, Budapesten rendezendő ritmikusgimnasztika-világbajnokság honlapja. A sportág aktuális hírei mellett számos fontos tudnivalót is megtalálnak a weblapot böngészők.

A világbajnokság hivatalos honlapja egyelőre a www.tornaszvb.hu címen érhető el, azaz a tavalyi, debreceni szertorna-világbajnokság lapja "alakult át". A lapon lehet tallózni a nevezési listákban, megtalálható a vb előzetes programja, bemutatkozik a helyszín, a Budapest Sportaréna, meg lehet tudni, hogy hol és mennyiért lehet jegyet venni, a külföldiek pedig megtudhatják azt, hogy mely budapesti szállodákat ajánlja a szervezőbizottság számukra.

Természetesen felkerül majd a honlapra a végleges nevezést követően (június 19.) a sorsolás is, majd a világbajnoksággal kapcsolatos minden fontos információ, beleértve az eredményeket is, hiszen a sajtóbizottság ígérete szerint egy-egy verseny vége után egy órával a teljes eredménylista olvasható lesz a két honlapon. A lapot a tavalyi debreceni tornász-világbajnokság információit is feldolgozó volt válogatott tornász, Kökény Béla kezeli. Május 17-től az információk már a www.ritmikusgimnasztikavb.hu és a www.rgwch.hu címen is olvashatók lesznek.