Vágólapra másolva!
A 27 éves latin popsztár Enrique Iglesias lassan egy éve járt a 21 esztendős Anna Kurnyikovával, az inkább küllemével, semmint játékával hódító orosz teniszcsillaggal, ám a hétfői - svájci - Blickben azt nyilatkozta Danii Minogue, a Kylie-húg ausztrál popdíva és színésznő, hogy senki nem csókol úgy, mint Enrique.

"Most, hogy végre befejeződött Enrique és Anna Kurnyikova románca, nyíltan is elmehetek táncolni a szerelmemmel! Csodálatosan csókol, szerintem gyönyörűek az ajkai" - nyilatkozta meglehetősen provokatív módon a Minogue nővérek fiatalabbika, a 31 éves Danii, a nála három évvel idősebb Kylie húga.

Daniinek korábban akadt már egy nagynevű kérője az F1-es világbajnok Jacques Villeneuve személyében, már az esküvő napját is kitűzték, de végül a frigy nem jött létre - többek között azért, mert a mindössze 156 centis csapodár ausztrál énekesnő eltitkolta a kanadai pilóta előtt, hogy korábban már volt férjnél.

enriqueiglesias.comhttp://www.enriqueiglesias.com/kournikova.comhttp://www.kournikova.com/Ki a legszebb teniszezőnő?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=29744blick.chhttp://www.blick.ch/

Kurnyikova hivatalos honlapján mindenesetre nem olvashatunk a szakításról, csupán annyi tudható, hogy a szépséges Anna hátproblémái miatt három hétig nem vehet teniszütőt a kezébe, sérülését floridai otthonában kúrálgatja. A kapcsolat felbomlásáról amúgy Enrique Iglesias website-ja sem tudósít.

A két híresség szerelme egyébként eddig sem volt felhőtlen, Anna féltékenységi rohamai gyakran beárnyékolták a kapcsolatot. Tavaly, az MTV Awards díjkiosztó ünnepségen Enrique nyíltan flörtölt a szépséges 25 éves moderátorral, Emma Jonesszal, s ezt Kurnyikova annyira zokon vette, hogy világraszóló botrányt csapott.

Ch. Gáll András