Vágólapra másolva!
Jan Ullrich német olimpia bajnok kerékpározó, akit doppingolás miatt március 23-ig eltiltottak, beismerte: felmerült benne, hogy befejezi karrierjét.
Kerékpár & Bodrogi László Clubhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=34087

Az 1997-es Tour de France győztese a büntetése miatt akart visszavonulni, ám barátai azt tanácsolták, hogy alaposan gondolja végig, mi a legjobb megoldás. "Elutaztam Kanadába, s már az első napon éreztem, hogy képtelen vagyok a kerékpár nélkül élni" - nyilatkozott a profi kerekes. "Már a szabadság alatt felültem a biciklire, és azóta szinte le sem szálltam róla. Tudom, hogy sok hibát követtem el az elmúlt esztendőkben, most szeretném mindet jóvátenni. Az az álmom, hogy újra Tour-győztes legyek. A kora tavaszi Milánó-San Remo viadalon szeretnék visszatérni."

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy melyik csapat színeiben. Szerződtetésére változatlanul a CSC Tiscalinak van a legnagyobb esélye, bár a dán klub súlyos anyagi gondokkal küzd. A névadó olasz internetes szolgáltató mellett még egy nagy szponzort kell találnia, amely évente legalább 3,4 millió euróval járul hozzá a tetemes költségekhez.