Vágólapra másolva!
Minden rendben a német olimpiai bajnok "aranyhalacska", Franziska van Almsick és az extravagáns kézilabdázó, Stefan Kretzschmar kapcsolatában. A szélső egy televíziós műsorban elmondta, nem lehetetlen, hogy feleségül veszi a szépséges Frazit, sőt, reméli, a 2004-es athéni olimpia idején már apa lehet.

A német közszolgálati televízió (ZDF) népszerű Johannes B. Kerner-showjának vendége ezúttal a Magdeburg klasszis kézilabdázója, a tetoválásairól, testékszereiről és barátnőjéről híres Stefan Kretzschmar volt. A játékos - aki nem mással, mint a gyönyörű Franziska van Almsickkel jár - úgy nyilatkozott, terveik között szerepel a házasság és a gyermekáldás is.

Van Almsick nem indul az Eb-n/sport/egyeni/20021119vanalmsick.html

"Franzi nagyszerű lány, akit imádok. Azt hiszem, nagyon szerencsés az életem. Nem lehetetlen, hogy hamarosan összeházasodunk. Az álmainkat azonban 2004-re szeretnénk tökéletesíteni, egy gyerekkel, aki talán éppen az olimpia alatt látná meg a napvilágot" - nyilatkozta Kretzschmar, aki elmondta, további tetoválásokat szeretne testén.

"Van még néhány szűz terület a bőrömön, ahova még öt-hat tetkót szeretnék. Úgy tervezem, a mellkasomon egy angyal és egy ördög virít majd, amint éppen hozzám beszélnek."