Vágólapra másolva!
Az idei időfutamvilágbajnok Santiago Botero bejelentette: biztos, hogy a Telekom csapatában folytatja a pályafutását. A kolumbiai kerékpáros arra vár, hogy az ügyvédek megegyezzenek és felbonthassa 2003-ig szóló szerződését a Kelménél. Ullrich eközben előszerződést kötött a CSC-Tiscalival.

"Igaz, a megállapodást még nem írtuk alá a Telekommal, de amint a Kelme szabaddá tesz, erre azonnal sor kerül - mondta a 30 éves Botero. - Hét év után szükségem van a váltásra és a nagyobb kihívásra."

A Tour de France idei negyedik helyezettjét a doppingvétség miatt eltiltását töltő és várhatóan távozó német Jan Ullrich helyére akarja megszerezni a Telekom. A német klub eddig már öt versenyzőt igazolt: Daniele Nardellót, Mario Aertst, Cadel Evanst, Paolo Savoldellit és Christian Wernert.

Kerékpár & Bodrogi László Clubhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=34087

Internetes források szerint egyébként Ullrich előszerződést kötött a CSC-Tiscalival. Már szeptember elején szóba került, hogy a Tour de France 1997-es győztese a Bjarne Riis vezette együttesnél folytatja. A dán klub azonban anyagi gondokkal küzd, így felmerült, hogy nem lesz pénze Ullrich leigazolására.

Riisnek az olasz internetes szolgáltató, a Tiscali mellett még egy nagy szponzort kell találnia, amely legalább évi 3,4 millió eurót fizet. Valószínűleg ez a német autógyár, az Audi lesz.