Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben bokasérülése miatt több tornát is kihagyott Anna Kurnyikova, ám decemberben több versenyen is részt fog venni a szőke teniszcsillag.
Nagy Andrea Kurnyikovánál is bájosabb/sport/csapat/kosarlabda/20020717nagy.htmlAnna Kurnyikovahttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31540

"A bokasérülésemből nagyjából kigyógyultam, már teljes értékű edzésmunkát végzek az edzőmmel. Kissé csalódott vagyok, hogy több versenyt is ki kellett hagynom az utóbbi hetekben, de mindenképpen követni akartam az orvosi utasításokat, ezért nem siettettem a visszatérést. Most viszont már nagyszerűen érzem magam, négy bemutatómeccsen is pályára fogok lépni decemberben" - nyilatkozta saját honlapján az orosz szépség.

Először december elsején, Zaragozában Conchita Martinez ellen fog játszani, majd Dublinban egy "hármas" tenisz-, divat- és zenei fesztivált látogat meg Anna. Utóbbi rendezvény bevételét a Csernobili Gyermekekért projekt javára ajánlották föl.

Monica Seles ellen december 14-én előbb Minnesotában, majd másnap este a kanadai Winnipegben fog mérkőzni Kurnyikova. "Soha nem versenyeztem még ezekben a városokban, így nagyon várom már a Monica elleni összecsapásokat" - tette hozzá.