Vágólapra másolva!
A női teniszezők világranglistáját elképesztő fölénnyel vezető Serena és Venus Williams szülei befejezték a válási procedúrát, így befejeződött 22 éves házasságuk.

Keddtől már hivatalosan sincs házastársi viszonyban egymással Richard és Oracene Williams, Serena és Venus Williams szülei befejezték a válási procedúrát. A válás nem befolyásolja majd a két szülő lányaik tenisz karrierjében betöltött szerepét, minden marad a régiben: 18 hónapja már amúgy is külön éltek egymástól, az 1980-ban kötött frigy régen zátonyra futott.

Teniszhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31016Williamsék helyét senki sem veszélyezteti/sport/egyeni/tenisz/20021028williamsek.html

"Elismeréssel adózom a lányoknak, végig megértőek voltak velünk szemben - mondta az édesanya. - Elfogadták, hogy az egyszerűség kedvéért elválunk egymástól, de továbbra is nagyon szeretnek minket. Richard és én a történtek ellenére is folytatjuk a közös munkát, számunkra a legfontosabb az, hogy Serena és Venus sikeres legyen."

Richard Williams az üggyel kapcsolatban semmit nem kívánt mondani, annyit azonban megtudtak a zsurnaliszták, hogy a per nyugodt hangnemben folyt le. Egyedül a válás anyagi részéről nem sikerült semmit kideríteni, ezt hétpecsétes titokként kezelik. A Williams nővérek és szüleik továbbra is a Florida állambeli Palm Beach Gardensben élnek tovább.