Vágólapra másolva!
Az amerikai Ruben Perez ellen húz legközelebb kesztyűt Kótai Mihály, a Polish Promotion magyar nagyváltósúlyú bunyósa. A találkozóra Las Vegasban, november 16-án kerül majd sor.

Igazán prominens ökölvívók között mutatkozhat be az amerikai közönségnek Kótai Mihály, a Polish Promotion nagyváltósúlyú profi bunyósa. Az eddig százszázalékos, 19-0-s mérleggel dicsekedő WBC-kisvilágbajnok következő fellépésére ugyanis az Egyesült Államokban, a bokszkörökben elhíresült Las Vegas-i Mandalay Bay Casinóban kerül sor. A gála fő mérkőzését az Erik Morales (41-1) - Paulie Ayala (34-1) pehelysúlyú WBC-címmérkőzés adja, de az este során Kótai is a kötelek közé lép.

Kótai megszerezte a WBC kisvilágbajnoki címét!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=40233

"Eljött az ideje annak, hogy megmutassuk a világ nagyobbik részének is Mihály tálentumát" - nyilatkozta Olaf Schröder, Kótai német menedzsere. Misi ellenfele az amerikai Ruben Perez (10-5-2, 4 KO) lesz. Az eredetileg középsúlyban bokszoló Perez 33 éves, az amerikai ranglista 61. helyezettje, még soha nem ütötték ki, és ismert ellenfele még nem volt pályafutása során. A találkozót a tervek szerint az RTL Klub élőben közvetíti.

A gála programja:
(november 16, Mandalay Bay Casino, Las Vegas)

- Erik Morales (41-1) - Paulie Ayala (34-1)
(WBC pehelysúlyú címmérkőzés)
- Jorge Arce (30-3-1) - Agustin Luna (18-12)
(WBC kislégsúlyú címmérkőzés)
- Clarence Adams (41-4-3) - Guty Espadas (35-4)
- Brian Adams (0-0) - Rick Zufall (3-0)
- Kótai Mihály (19-0) - Ruben Perez (10-5-2)