Vágólapra másolva!
A küzdelem éjszakájaként hirdetik az olasz szervezők azt a szombati gálát, melynek keretében profi kickboksz-világbajnoki aranyért küzdhet Csábi Bettina. A több harcművészeti ágban is világbajnok jánoshalmi profi bokszoló a szicíliai Taorminában küzd meg a Muay Thai Világszervezet megüresedett világbajnoki címéért. Bettina ellenfele az olasz profi thai boksz bajnoka, Katja Russo lesz.

A csodálatos helyszínen, egy ókori görög amfiteátrumban este 9-kor kezdődő gálának két slágermeccse lesz. A helyiek sztárja, a világbajnok Matteo Sciacca Johnny Tancray ellenében próbálja megvédeni trónját, előttük lép küzdőtérre a két kick-boksz amazon. A felek között jelentős a súlykülönbség, az olasz versenyző javára. Russo 60 kg súlyú, míg Csábi Bettina mindössze 53,5 kg.

Csábi Bettina honlapjahttp://sport.baja.hu/csabi_bettina/index2.htmlMagyar legyen a legszebb sportolónő!http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=44525

"Nincs ezzel probléma" - mondta Koller István, Csábi edzője. "Mi kértünk Bettinél súlyosabb ellenfelet. Tanítványom jó formában van, s ez az összecsapás csak felkészülési mérkőzés a profiboksz-világbajnoki címe felé vezető úton. A 12 menetesre tervezett összecsapáson számunkra az a legfontosabb, hogy tudjuk, jelenleg hol tart Betti a felkészülésben. Következő profiboksz-meccsét előreláthatóan augusztus végén vívja Linzben, ősszel pedig minden bizonnyal címmérkőzés következik."