Vágólapra másolva!
Az új esztendő első szerdáján ismét összeült a Westel Staféta sportújságírókból és felkért szakjemberekből álló zsürije, hogy a hagyományoknak megfelelően együtt állítsák össze az elmúlt hónap - 2001. decembere - legjobb öt-öt férfi és női sportolójának listáját. Az úgynevezett választási menüre hét sportág képviselői kerültek fel, köztük a staféta történetében először egy labdarúgó is - az idegenlégiós Dárdai Pál.

A szavazás január 3-án kezdődik és január 9-én délben zárul, december legjobbjait január 11-én reggel a tv2 Jó reggelt, Magyarország! című műsorában élő adásban köszöntik és ajándékozzák meg Westel Domino egységkártyával, illetve egy T39-es Sony Ericsson mobiltelefonnal. A tv2 nézői, valamint a Nemzeti Sport olvasói a szavazás lezárása után sorsoláson vesznek részt, ahol a helyesen tippelők közül ketten Sony Ericsson T65-ös mobilkészüléket és Domino egységkártyát nyerhetnek.

A tv2 nézői a 06-30/30-30-100-as, míg a Nemzeti Sport olvasói a 06-30/30-30-102-es számot hívhatják, ott értesülhetnek a választékról és választhatják ki a hozzájuk legközelebb álló sportolók nevét az alábbi listáról: