Vágólapra másolva!
Vlagyimir Klicsko vállsérülése miatt elmarad a december 1-jére tervezett, a nigériai David Izon elleni nehézsúlyú ökölvívó-világbajnoki címmérkőzés. Erdei Zsolt a Klicsko-Izon párviadal előtt az amerikai Darren Whitley-vel bokszolt volna, ám az ukrán sérülése miatt ez a mérkőzés is elmarad.

A hamburgi Universum Box Promotion - Kovács István és Erdei Zsolt klubja - huszonöt éves bokszolója edzésen izomszakadást szenvedett, és legalább három-négy hétig nem gyakorolhat. Az összecsapásra így valószínűleg februárban kerül sor New Yorkban.

A Boksz Világszervezet (WBO) ukrán bajnoka eredetileg Ray Mercer ellen lépett volna ringbe, de az amerikai ökölvívó sérülése miatt visszalépett.

Vlagyimir Klicsko vb-címmérkőzése mellett Erdei Zsolt december 1-jére tervezett New York-i összecsapása is elmarad, a hírt internetes források szerint a hamburgi Universum Box Promotion vezetői jelentették be. Az amatőrként világ- és Európa-bajnok Erdei az amerikai Darren Whitley ellen lépett volna ringbe kilencedik profi összecsapásán.

Korábban: