Vágólapra másolva!
Biztossá vált John Ruiz és Evander Holyfield nehézsúlyú bokszolók találkozójának időpontja. A két öklöző harmadik meccsét a WBA-szervezet világbajnoki címéért december 15-én a Connecticut állambeli Ledyardban lép a kötelek közé.

Don King promóter és a Kínai fal elnevezésű sportiroda kedden véglegesítette a a helyszínt és a dátumot. A csatát eredetileg augusztus 4-én rendezték volna Kínában, egészen pontosan Pekingben, de Ruiz nyaksérülése miatt november 24-re halasztották, ám a szeptember 11-én történt tragédia átalakította a terveket. "Roppant csalódott vagyok, hogy a Kínában élő csodálatos embereknek még várni kell, hogy nehézsúlyú címmérkőzést láthassanak, de hiszem, hogy előbb-utóbb hozzájuk is ellátogatunk, mint ahogyan az szándékunkban áll. A sajnálatos események kapcsán mindenkinek meg kell értenie, ez esetben jobb, ha Amerikában rendezzük a találkozót."

A két amerikai harmadszor lép egymás ellen a kötelek közé. Először 2000 augusztusában csaptak össze a WBC-szervezet övéért, s Holyfield vitatható döntéssel nyert. A visszavágón Ruiz le tudta ütni ellenfelét, végül egyhangú döntéssel győzött.