Vágólapra másolva!
Lennox Lewis megvált menedzserétől. Az egykori profi nehézsúlyú világbajnok brit ökölvívó 11 évig dolgozott együtt Frank Maloney-val.

"Úgy érzem eljutottam arra a szintre, hogy egyedül is képes vagyok az ügyeimet intézni, nem szorulok a menedzserem segítségére" - mondta Lewis. "Ennek ellenére, a régi barátságunkra való tekintettel továbbra is számítottam volna Frank szolgálataira, de sajnos nem tudtunk megegyezni a szerződésének módosításáról. Több pénzt szeretett volna, én is hajlottam ugyan a fizetésemelésre, de túl sokat kért, ezért elválnak útjaink. Nem haragszom rá, jó barátok maradunk."

Maloney másképp emlékszik a történtekre: "Lennox eldöntötte, hogy nincs szüksége a segítségemre, csak nem tudta, hogyan közölje ezt velem. Ezért javasolta, hogy bontsuk fel a régi megállapodást és kössünk egy újat, amit nem írt alá. Nem haragszom és a jövőben is számíthat rám."

Lewis jelenleg Pennsylvániában készül az amerikai Hasim Rahman elleni november 17-i Las Vegas-i visszavágóra. A két bokszoló április 22-én Johannesburgban már találkozott egymással, ahol Rahman óriási meglepetésre az ötödik menetben kiütötte ellenfelét, megfosztva őt két világszervezet (WBC, IBF) világbajnoki ővétől.

Korábban: