Vágólapra másolva!
A londoni fogadóirodáknál a feltett összeg százszorosát lehet nyerni, amennyiben Steffi Graf és Andre Agassi közös gyermeke nyerni tud Wimbledonban. A fogadóirodák azt követően állapították meg a tétet, hogy Graf bejelentette a decemberre várható gyermekáldást.

Az egyik fogadóiroda szóvivője szerint két akkora tehetség gyermekének, mint Graf és Agassi, minden esélye megvan arra, hogy Wimbledon bajnoka legyen. A gyermek nemét illetően máris megindultak a találgatások. A pletykák szerint a tenisz "álompár" már tudja, hogy fiuk lesz - írja a SkyNews.

A 31 éves Agassi a sajtónak elmondta, hogy párjával együtt rendkívül boldog és izgalmas időszak elé néznek. Az Agassinál egy évvel idősebb Graf már többször bizonyította gyermekszeretetét. A német sztárnak egy saját alapítványa is van, amely a hátrányos helyzetű gyermekeket támogatja.

Agassi és Graf a "teniszcirkuszból" már évek óta ismerik egymást, ám kapcsolatuk csak a férfi Brooke Shieldstől való válása után mélyült el. Agassi az amerikai színésznővel kötött házassága alatt a világranglista 141. helyére esett vissza. Ám Graf igencsak jó hatással volt a férfi karrierjére, hiszen az amerikai teniszező jelenleg a világranglista harmadik helyét birtokolja.

[origo]