Vágólapra másolva!
Az újságosstandokon üvöltő cím ellenére sem tudhatjuk biztosan, visszatér-e a ringbe Kovács István. A klubjával, az Universum Box-Promotionnal éppen a napokban egyeztető pehelysúlyú profibokszoló egyelőre nem tudta megerősíteni a hírt, hogy szeptember 15-én újra szorítóba lépne.

"A közeljövőben várhatóan valóban döntés születik abban a kérdésben, hogy hogyan folytatódik tovább Kovács István profi ökölvívói pályafutása" - mondta Dámosy Zsolt, Ko-Ko menedzsere. "Az elmúlt napokban számos tény, és találgatás látott napvilágot, melyeket ebben a pillanatban nem tudunk 100%-osan megerősíteni, hiszen azok az igen fontos tárgyalások, ahol Ko-Ko sorsa majd végleg eldől, még folyamatban vannak."

Ko-Ko maga is úgy kommentálta a megjelent híreket, hogy aki kész tényeket állít, az nála is többet tud a jövőről, hiszen eddig csak perspektívák vannak és nem kész információk. Ezek között a lehetőségek között valóban felmerült az őszi Dárius gála, mint lehetséges időpont a következő meccsre, de ahogyan azt Ko-Ko már többször is elmondta, egy felhozó meccsen csak és kizárólag

akkor hajlandó kötelek közé lépni, ha azt belátható időn belül ismét rangot hozó összecsapás követ.

"Bár mindenki annak örülne a legjobban, ha már tegnap megszületett volna a végleges döntés, de a legoptimistább becslések szerint is a hónap végéig türelemre kell intenünk és kérnünk mindenkit" - nyilatkozta Ko-Ko az [origo]-nak.