Vágólapra másolva!
A szombati ökölvívó találkozó előtt a brit Michael Gomez figyelmeztette Bognár Lászlót, hogy a ringben magával az ördöggel lesz randevúja. A WBO szuperpehelysúlyú interkontinentális bajnoka februárban egyszer már legyőzte Gomezt, aki ezúttal szeretne visszavágni.

A Sporting Life interjúja szerint Gomez hatalmas becsvággyal és elszántsággal készül a szombati visszavágóra. Mint mondta, a februári, ellentmondásos veresége után szeretne bizonyítani a hazai közönségnek.

"Akkor nem Bognár győzött, hanem én vertem meg magamat. Mindössze 40 százalékos erőállapotban voltam. Ám most tökéletesen felkészültem, és mindenki a legjobb Michael Gomezt láthatja majd. Ez számomra személyes ügy. Vissza akarom szerezni a címemet, és azt akarom, hogy a 12 menet büntetés legyen Bognár számára."

"A múltkor nem égett bennem a tűz, ezt viszont most érzem a fejemben. A hajamba belenyírattam a 666-os számot, mert úgy érzem, az ördög bújt belém. És ellenfelem is tapasztalja majd, magával a sátánnal találkozik a ringben. A múltkor sokat pepecseltem, most már ideje, hogy munkához lássak. Michael Gomez visszatér!"

(SZTÁR Sport)