Megtalálták a francia szurkolót vigasztaló kissrácot

UEFA Euro 2016, labdarúgás, Európa-bajnokság, foci, Párizs foci Szurkolók Európa Bajnokság EB Portugália - Franciaország Így szurkoltak és ünnepeltek a 2016-os európa bajnokság döntője alatt Párizsban. A döntőben Portugália 1-0 -ra legyőzte Franciaországo
Így szurkoltak és ünnepeltek a 2016-os európa bajnokság döntője alatt Párizsban. A döntőben Portugália 1-0 -ra legyőzte Franciaországot
Vágólapra másolva!
Tisztelői becsületrendet adnának a francia szurkolót megvigasztaló, híressé vált, portugál mezes fiúnak. Franciaországban született, de szülei Portugáliából vándoroltak ki.
Vágólapra másolva!

Egy francia tévécsatorna felkutatta azt a portugál mezbe öltözött fiút, aki a párizsi Eb-döntő után egy zokogó francia férfit vigasztaltírja a Le Parisien nevű napilap.

Az egyik tévé által véletlenül felvett jelenetet rengetegen megnézték az interneten, nagy visszhangja volt Franciaországban is a kisfiú gesztusának.

A BFM TV riportjából kiderül, hogy a 10 éves Mathis a Franciaországban élő sok százezres portugál közösség tagja, de ő már ott született, a szülei vándoroltak ki. Az édesanyjával nézte a meccset a párizsi szurkolói zónában. Azt mondta, ösztönösen tette, nem tudott érzéketlen maradni a síró férfi láttán.

A portugálok 1-0-s győzelme után sokan vigasztalásra szorultak Párizsban Fotó: Polyák Attila - Origo

Az édesanyja arról számolt be, hogy azóta rengeteg gratuláló üzenetet kapnak, a leglelkesebbek egyenesen becsületrendet adnának Mathisnak.