Ronaldo anyja is megtalálta Payetet

CR7 attends a ceremony for becoming Real Madrid's all-time leading scorer Cristiano Ronaldo tribute cr7 Real Madrid's president Florentino Perez Cristiano Ronaldo soccer Real Madrid SPORT Real Madrid's all-time leading scorer SQUARE FORMAT
Cristiano Ronaldo poses with his son Ronaldo and his mother Maria Dolores dos Santos Aveiro during a ceremony for becoming Real Madrid's all-time leading scorer at the Santiago Bernabeu stadium on October 2, 2015 (Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo édesanyja nem hagyta szó nélkül, ami a fiával történt az Eb-döntőben.
Vágólapra másolva!

Dolores Aveiro a Twitteren keresztül üzente meg Dimitri Payetnek, hogy ez a játék bizony neki nem tetszett.

„Képtelen vagyok elviselni, hogy így lássam a fiamat. Ez a játék a labdarúgásról szól, és nem arról, hogy másoknak sérülést okozzunk" – fakadt ki a friss Európa-bajnok édesanyja.

A francia–portugál Eb-döntő 7. percében a hazaiak középpályása, Dimitri Payet ütközött Ronaldóval, a két játékos térde találkozott össze, ami után Ronaldo hiába próbálta folytatni a játékot, a 25. percben le kellett cserélni.

Payet belépőjében többen is szándékosságot láttak, ő azonban határozottan tagadja ezt. „A labdára mentem, amit meg is szereztem.

Eszemben sem volt sérülést okozni, ami történt, véletlen volt.

A durva játék nálam nem fér bele" – üzente a francia, aki ezzel lezártnak tekinti a Stade de France-ban történteket.