Daum lehet az új román kapitány

CRISTOPH DAUM besiktas
Fenerbahce Istanbul's new technical director German Christophe Daum (C) is surrounded by fans and Fenerbahce's Administrator Hakan Bilal Kutlualp (R) upon his arrival at Ataturk Airport 05 June 2003. Controversial German coach Christophe Daum was met with cheers and flowers as he flew in to Istanbul to sign a deal with struggling Turkish giants Fenerbahce. AFP PHOTO/Mustafa Ozer / AFP PHOTO / MUSTAFA OZER
Vágólapra másolva!
Német lapok szerint Christoph Daum lesz a román labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.
Vágólapra másolva!

A Bild című lap szerdán arról írt, hogy a 62 esztendős német szakember két évre szóló szerződést ír alá, amennyiben a helyi szövetség elnöksége csütörtökön rábólint a kinevezésére. A hírek szerint Daum már hetek óta tárgyalásokat folytat a románokkal. Ezt támasztja alá az is, hogy a szövetség elnöke, Razvan Burleanu kedden a helyi médiának úgy nyilatkozott, egy német szakember lesz az új kapitány.

Christophe Daum Forrás: AFP/Mustafa Ozer

A válogatottat eddig irányító Anghel Iordanescu azután mondott le posztjáról, hogy csapata egy döntetlennel és két vereséggel az A csoport negyedik helyén végzett, így nem jutott be a 16 közé a franciaországi Európa-bajnokságon.