Dzsudzsák legénybajsza vagy Ramos nyakbozontja?

fbl TOPSHOTS Horizontal EUROPEAN CHAMPIONSHIP FOOTBALL OFFBEAT-DOCUMENTATION STRIPPED TO THE WAIST HAT
Hungary's midfielder Balazs Dzsudzsak (R) celebrates at the end of the Euro 2016 group F football match between Iceland and Hungary at the Stade Velodrome in Marseille on June 18, 2016. / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Dzsudzsák legénybajsza? Ledley bozontja? Ramos nyakborostája? Florenzi stricibajsza? Szavazzon, melyik arcszőrzet nyerne a foci-Eb-n!
Vágólapra másolva!

Aron Gunnarsson

Ha van focista, aki nemcsak a pályán, hanem egy jeges-tengeri bálnavadászaton is gond nélkül helytállna, az az izlandi csapatkapitány. Gunnarsson nemcsak hatalmas bedobásaival és tekintélyes, bozontos szőrzetével hívta fel magára a figyelmet, hanem remekbe szabott tetoválásaival is – ne kerteljünk, valóságos viking isten vezette a szigetország válogatottját. Azért a fitneszes nőjére is érdemes egy pillantást vetni.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Mehmet Topal

Kevés szebb látvány van a török férfiaknál, ez azonban nem hatotta meg az ellenfeleket. A török válogatott leszerepelt, Topalt viszont ki kell emelnünk, tekintve, milyen ritka volt ezen az Eb-n a méltósággal viselt bajusz.

Forrás: AFP/Jure Makovec/Afp

Paul Pogba

A franciák fiatal középpályása szélvészgyors, jól lő, és nagyon akarta a sikert, de az arcszőrzetében nincs semmi különleges. Nem is az állán található apró, kétes minőségű pamacs miatt van itt, hanem sávosra nyírt frizurája révén, amelyen jókat lehet mosolyogni a visszajátszások alatt.

Forrás: DPPI media/ Ben Queenborough

Dzsudzsák Balázs

A magyar válogatott vezérét figyelve először nem is lehetett eldönteni, csak az izzadság csillan-e meg az orra alatt, vagy valóban szerény legénybajuszt látunk-e. Szerencsére Dzsudzsákot olyan sokat mutogatták az Eb-n, hogy világossá vált: az utóbbiról van szó.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Alan Mannus

Északír kapusok nélkül nem képzelhető el focistaszakállakról szóló összeállítás. A cserekapusukat sajnos nem láthattuk villogni az En-n, de ha a kispadot mutatták, bizonyára mindenkinek feltűnt ez a remek szőrzet, amelyet csak még jobban kiemel a kopaszodó Mannus csupasz homloka.

Forrás: AFP/Philippe Desmazes

Marko Arnautovic

Arnautovic borostája nem különösebben izgalmas, a fején található, príma férfikonttyal együtt viszont ügyes, könnyen megjegyezhető kombinációval jelentkezett az osztrák támadó. Persze a manbunt ő sem volt képes szalonképessé tenni, rendes ember továbbra sem hord ilyesmit a fején.

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

Adam Lallana

A Kazinczy utca környékén is jól ismert hipszterszakállas, felül hosszúra hagyott hajjal operáló fazont többek között az angol Lallana képviselte az Eb-n. Lezser volt és elegáns, szőrzetére a 90. perc környékén is jólesett ránézni.

Forrás: AFP/Paul Ellis

James Collins

A walesi bekk csodálatos, vörös szakállát sajnos nemigen láthattuk a pályán, ez azonban véletlenül sem jelenti azt, hogy ne vettük volna észre. Nehéz is lett volna figyelmen kívül hagyni, hiszen porcelánfehér bőre és kék szeme mellett fantasztikusan mutat ez a fejedelmi szőrzet.

Forrás: DPPI media/Michael Zemanek

Emir Kujovic

Kujovic sajnos nem kapott lehetőséget a svéd csapatban, pedig a csatár impozáns tokaszakáll-teljesítményét bizonyára megsüvegelte volna Európa. Sajnos a kócos, keresztbe-kasul álló szőrvégek kissé levonnak Kujovic ékének érdemeiből.

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Juanfran

Tekintélyes kopaszodásával és férfias szakállával a spanyol játékos erőt és biztonságot sugárzott. Pluszpont jár a szájsarkak alatt is szépen benőtt szakállrésznek!

Forrás: NurPhoto/Andrew Surma/NurPhoto/Andrew Surma

Olivier Giroud

Giroud is a Lallana-féle iskolát követte az Eb-n, az ő szakálla viszont sokkal délcegebb, mint brit kollégájának borostája. Ellentétben a frizurája kissé egyszerűbb, fantáziátlanabb Lallanáénál.

Forrás: DPPI media/ Ben Queenborough

Alessandro Florenzi

Az olasz középpályás zsiványos stricibajsza garantáltan megdobogtatta a lányok, és persze jó néhány fiú szívét. A rövid, de ügyesen fésült haj láttán pedig biztosak lehettünk benne, hogy igazi úriember érkezett a pályára.

Forrás: AFP/Vincenzo Pinto

Fiola Attila

Fiola szabálytalan, nyakig érő bozontos szakállát izgalmas taraj ellensúlyozza a frizurában. Az összhatás egyszerre sugároz férfias őserőt és trendérzékenységet.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marius Becker

Sergio Ramos

Ramos a spanyol válogatott kapitányaként érkezett az Eb-re, egy kapitányhoz pedig nem illik az a hajráfos kislányfrizura, amivel a hátvédet egykor megismerte a világ. Vezérként Ramos oldalra fésült, rövid hajat és sűrű szakállat viselt, utóbbit arca alsó részén, különös tekintettel az állcsúcsra.

Forrás: DPPI media/Kieran Mcmanus

Kádár Tamás

Nehéz kérdés, ki volt a legjobb pasi a magyar csapatból. Én Kádár Tamásra voksolok, aki elsőrangú tetoválásokkal és gondosan ápolt, rövidre nyírt szakállal érkezett a bajnokságra. Külön öröm, hogy nem a válogatottban igen népszerű, hervasztó ananászfrizurát vágatott mellé.

Forrás: MTI

Joe Ledley

Ledley sűrű, erős szálú szőrzete képes rá, hogy valósággal megbűvölje az ellenfél védőit, akik tehetetlenül gurítják oda a labdát a walesi szakállbajnoknak. Öröm, hogy Wales és ez a gyönyörű ember ilyen sikeres Eb-t futott.

Forrás: AFP/Georges Gobet

Szavazzon!

Kinek van a legpompásabb szakálla az Eb-n?