C. Ronaldo tényleg igazi kapitány

Portugália Lengyelország EB Marseille Foci Európa Bajnokság Cristiano Ronaldo Portugália - Lengyelorszáh Európa bajnoki negyeddöntő. A mérkőzés rendes játékidejébe nem esett gól, 11-esekkel Portugália jutott tovább
Portugália - Lengyelorszáh Európa bajnoki negyeddöntő. A mérkőzés rendes játékidejébe nem esett gól, 11-esekkel Portugália jutott tovább
Vágólapra másolva!
Hogy vette rá Cristiano Ronaldo Joao Moutinhót, hogy rúgjon tizenegyest a lengyelek elleni párbajban? Biztatta, hogy jól csinálja, de a terhet is próbálta levenni a válláról.
Vágólapra másolva!

Még a múlt csütörtöki lengyel–portugál negyeddöntőn készült, de csak most figyeltünk fel arra a videóra, amelyben Cristiano Ronaldo megmutatja, hogy igazi vezére a csapatának.

Forrás: Polyák Attila


A hosszabbítás végén a kapitányok éppen nekilátnak a tizenegyesrúgók kijelölésének, amikor Ronaldo észreveszi Joao Moutinhót a pálya szélén, és győzködni kezdi, hogy vállalkozzon ő is.

"Hé, hé! Gyere, rúgjál! Gyere! Jól lövöd őket.

– így motiválja a Monaco szemlátomást húzódozó középpályását.

Ronaldónak igaza lett, Moutinho a harmadik párban – négy társához hasonlóan – beverte a maga tizenegyesét, így mivel Blaszczykowski hibázott, Portugália 5-3-mal továbbment.

Ezért játszhat szerda este elődöntőt Wales ellen.