Rakiticnak menekülnie kellett Mészáros Lőrinc villájából

fbl Horizontal
Croatia's Ivan Rakitic pracitces during a training session on the eve of the team's opening match for the Euro 2016 European football tournament at the Parc des Princes in Paris on June 11, 2016. / AFP PHOTO / BULENT KILIC
Vágólapra másolva!
Kővel dobálták meg a felcsúti polgármester horvátországi nyaralóját, ahol éppen a Barcelona játékosa, Ivan Rakitic pihent a családjával.
Vágólapra másolva!

A Barcelona horvát játékosa, Ivan Rakitic a családjával szó szerint elmenekült Ugljan szigetéről, miután az általa bérelt villa több ablakát kövekkel dobták be ismeretlenek – írta a Dnevnik horvát napilap internetes kiadása.

Rakitic a horvát válogatott egy edzésén Forrás: AFP/Bulent Kilic


Pénteken jelent meg a Zadarski.hr híre, amely szerint Rakitic egy, a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc által nemrég megvásárolt horvátországi nyaralót bérelt ki. A Dnevnik szerint azonban már távozott is onnan az egész család, miután állítólagos huligánok kővel támadtak az épületre.

Azt egyelőre nem tudni, hogy miért tették. A horvát válogatott csalódást keltően szerepelt az Európa-bajnokságon, a nyolcaddöntőben esett ki a portugálok ellen, egy bűnrossz meccsen. A Puskás Akadémiát működtető alapítványt elnöklő Mészáros neve Horvátországban is ismert, miután az év elején megvette az eszéki fociklubot.

via Nso.hu