Dzsudzsák Balázst kitüntették Nyíregyházán

Magyar Válogatott EB Foci Lyon Dzsudzsák Balázs A Magyar Válogatott 3-3-as döntetlent ért el Portugália ellen a 2016-os Európa Bajnokság csoportkörének utolsó mérkőzésén Lyonban
A Magyar Válogatott 3-3-as döntetlent ért el Portugália ellen a 2016-os Európa Bajnokság csoportkörének utolsó mérkőzésén Lyonban
Vágólapra másolva!
Pro Comitatu díjat adományozott Dzsudzsák Balázsnak, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának csütörtöki ülésén a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés.
Vágólapra másolva!

A megye hírnevének gyarapítása érdekében kifejtett tevékenységért, rendkívüli teljesítmény elismeréseként adható díj odaítéléséről zárt ülésen, egyhangú szavazással döntött a testület.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A közgyűlés kiemelt elismerését fejezi ki a nyírlugosi kötődésű labdarúgónak az Európa-bajnokságon nyújtott kimagasló teljesítményéért, a válogatott csapatkapitányaként a sikerek elérése érdekében megtett erőfeszítéseiért, a magyar szurkolók irányában tanúsított és a szélesebb közvélemény felé tett sportemberi magatartásáért.

Dzsudzsák Balázs mind a négy mérkőzésen végig a pályán volt az Eb-n, a portugálok elleni, 3-3-ra végződött meccsen - Ronaldóhoz hasonlóan - két gólt is szerzett.

Eddig 82 alkalommal volt tagja a magyar válogatottnak, ezzel nyolcadik az örökranglistán.