Veréssel fenyegetett és anyázott Nasri

Vágólapra másolva!
Ordibálva káromkodott, és meg akart verni egy újságírót Samir Nasri a spanyolok elleni meccs után.
Vágólapra másolva!

Nehezen viselte a spanyolok elleni vereséget Samir Nasri, a franciák középpályása, aki a BBC szerint nekiesett a meccs után nyilatkozatokra váró újságíróknak, egyiküknek például azt mondta, hogy a kurva anyád.

A Marca úgy tudja, Nasri inzultálta is a francia újságírót (azt nem fejtették ki, ez alatt mit kell érteni), és azzal fenyegette meg, hogy megvárja a stadionon kívül. A Soccerway szerint Nasri először nem akart nyilatkozni a meccs után, majd később nekiesett egy francia hírügynökség munkatársának, ordibálva káromkodott neki, és veréssel fenyegette meg.

A L'Equipe szerint Nasri azt mondta az újságírónak, hogy "ti újságírók mindig csak a szart keresitek". "Basszátok meg magatokat, a kurva anyátok, most megírhatjátok, hogy rosszul lettem nevelve" - ordibálta a francia lap szerint.

Nasri csak a cserepadon kapott helyet a spanyolok elleni meccsen, miután a svédek elleni vereséget követően ő is benne volt a francia játékosok közötti veszekedésben. A Manchester City középpályása a torna első meccsén szerzett góljánál úgy ünnepelt, hogy a szája elé tartotta mutatóujját, és az ordibálta, hogy "pofa be" a L'Equipe őt kritizáló újságírójának.