Másodszor is visszavonult a görög csatár

Vágólapra másolva!
A németektől elszenvedett vereség után másodszor is bejelentette visszavonulását Nikosz Liberopulosz, a görög labdarúgó-válogatott csatára. Az Európa-bajnokság legidősebb játékosa, Kosztasz Halkiasz kapus szintén jelezte, nem lép többet pályára a nemzeti csapatban.
Vágólapra másolva!

Liberopulosz csereként pályára lépett a Németország elleni Eb-nyolcaddöntőben, így 76. válogatottságát a 4-2-es vereséggel véget ért mérkőzésen számlálhatta.

"Lezárult egy fejezet az életemben egy olyan csapatnál, amelyet családomnak érezhettem. Ez nagy megtiszteltetés a számomra. A meccs végén úgy éreztem, nem akarom elhagyni a pályát. De mostantól szurkolóként támogatom a válogatottat" - nyilatkozta Liberopulosz a görög televíziónak.

A 36 éves csatár a pályafutása során 13 gólt szerzett a nemzeti csapatban, legnagyobb bánatára azonban a 2004-es Eb-győztes keretbe nem tudta beverekedni magát. 2009-ben egyszer már visszavonult, de egy évvel később Fernando Santos kapitány hívó szavára visszatért.

Az Eb első mérkőzésén megsérült Kosztasz Halkiasz kapus se folytatja, a kontinensviadal legidősebb játékosa 38 évesen, 32 mérkőzéssel a háta mögött intett búcsút a nemzeti csapatnak.