Kifütyülték Kassait az ukrán újságírók

Kassai Viktor, játékvezető
Vágólapra másolva!
A donyecki angol-ukrán Eb-mérkőzés után a hazai újságírók odaszóltak a vegyes zónán (itt lehet interjút készíteni a mérkőzés résztvevőiről) átvonuló magyar játékvezetőnek, Kassai Viktornak.
Vágólapra másolva!

Kedden, 1-0-s angol vezetésnél Kassai Viktor játékvezető vonalbírója, Vad II István nem észlelte, hogy Marko Devics lövése után áthaladt a gólvonalon a labda, azóta az UEFA is elismerte, hogy hibáztak a bírók, akik nem is kapnak több meccset az Eb kieséses szakaszában.

Amikor Kassai a meccs után átsétált az újságírók és a meccs résztvevőinek a találkozási pontján, a vegyes zónán, az ukrán újságírók hangos kiáltásokkal és tapssal fogadták a magyar bírót. "Bravó!", "Köszönjük!", ilyen, és efféle beszólásokkal támadták le Kassait, aki nem reagált a teljesítményét kommentálókra.

A játékvezetők értékelésével foglalkozó Worldreferee.com-on az ukrán-angol mérkőzés előtt Kassai Viktor - a lapszerkesztők és az olvasók szavazatai alapján összeállított listán - az Eb-bírók között a második helyen állt, mára azonban visszaesett a hatodik helyre. Négyen - Jonas Eriksson, Craig Thomson, Stéphane Lannoy, Wolfgang Stark - még mindig rosszabbul állnak nála.