Az angolok szerint a karma érvényesült Kassaiék hibájával

Vágólapra másolva!
Oleg Blohin nem csak a meg nem adott ukrán gól miatt volt dühös a magyar játékvezetőkre az angolok elleni vereség után. A másik válogatottat irányító Roy Hodgson viszont a sors igazságának tartja a hibás ítéletet. Az angol szurkolók azt hangsúlyozzák, hogy két rossz döntéssel az igazság győzött, miután a támadás eleve lesről indult.
Vágólapra másolva!

Így nézték el Kassaiék az ukránok gólját

"Miért van szükségünk öt bíróra, ha Carrol a könyökével focizik, Terry pedig hátulról szabálytalankodhat? Írhattok, amit akartok, ezt látnotok kellett" - idézte az ukrán szövetségi kapitányt a BBC, aki szerint az angolok túl durván játszottak. A szakember a meccs utáni sajtótájékoztatón Kassaiék kritizálása mellett egy másik dühkitröréssel is villantott, melyben az egyik újságírót különmeccsre hívta ki.

A meccs után a másik szövetségi kapitány sem ment el szó nélkül Devics meg nem adott gólja mellett. "Nincs videobírónk, és még a lassítás alapján sem lehetünk száz százalékig biztosak a dologban" - nyilatkozta Roy Hodgson a BBC Radio 5-nek. "Eljutottam odáig, hogy azt mondjam, bent volt a labda, ezen a ponton ránk mosolygott a szerencse. De Anglia eleget szenvedett mostanában, tehát megérdemeltük ezt a mosolyt."

Anglia két évvel ezelőtt úgy kapott ki a németektől 4-1-re a vb nyolcaddöntőjében, hogy 2-1-es állásnál a bíró nem adta meg Lampard szabályos gólját, miután úgy ítélte meg, hogy nem haladt át a gólvonalon a labda.

Az angol szurkolók a Twitteren megjelent kommentjeik szerint azt hangsúlyozzák, hogy Kassaiék tévedése egy szabálytalan támadás végén született. "Győzött az igazság, a gólt semmiképp sem lett volna szabad megadni, mert a támadás méteres lesről indult" - vélekedett az egyik drukker. "Blohin csak azt felejti el, hogy a fantomgól akciója lesről indult" - fogalmazott egy másik focirajongó, aki szerint a döntéssel a karma érvényesült.