Gerrard szerencsének minősítette Kassaiék hibáját

Vágólapra másolva!
Steven Gerrard a magyar játékvezetők hibájára utalva elismerte, hogy Angliának szerencse is kellett Ukrajna legyőzéséhez a D csoport zárókörében, de arra is emlékeztetett, hogy a torna előtt sokan leírták őket.
Vágólapra másolva!

"A teljesítményünk nem volt fantasztikus, de összeszedettek voltunk, és hoztuk az eredményt" - értékelt az ukránok elleni 1-0-s győzelem után az angol csapatkapitány.

Gerrard a torna előtti baljós hangulatra is kitért. "Sokan kritizáltak minket, a rajtnál senki sem hitt bennünk, de ahogy telt az idő a tornán, egyre jobban lendületbe tudtunk jönni. Ha Rooney megőrzi a góllövő formáját, messzire juthatunk az Eb-n."

A Kassai Viktor által meg nem adott szabályos ukrán találatot a sors számlájára írta. "Egy picike szerencsére mindenkinek szüksége van, anélkül nem megy. Két évvel ezelőtt Lampard lövésénél nem volt szerencsénk, és másnap csomagolhattunk. Ha harcolunk egymásért, ezután is szerencsénk lesz."

Anglia két évvel ezelőtt úgy kapott ki a németektől 4-1-re a vb nyolcaddöntőjében, hogy 2-1-es állásnál a bíró nem adta meg Lampard szabályos gólját, miután úgy ítélte meg, hogy nem haladt át a gólvonalon a labda.