Blanc lett a Tottenham célpontja

Vágólapra másolva!
A francia szövetségi kapitány, Laurent Blanc állítólag szívesen térne vissza a Premier League-be, és a Tottenham is szívesen látná őt.
Vágólapra másolva!

Harry Redknapp menesztése óta több edzőt emlegettek már esélyesként a Tottenham Hotspur irányítására. Felvetődött David Moyes az Evertontól, a Wigannél dolgozó Roberto Martinez, illetve a londoni csapat megkereste állítólag a Porto és a Chelsea volt edzőjét, a portugál André Villas-Boast.

A legújabb névről a Sky Sports értesült, szerintük a Tottenham informális tárgyalásokat folytat a francia válogatott jelenlegi szövetségi kapitányával, Laurent Blanc-nal. Utóbbi szerződése az Európa-bajnokság után lejár, hosszabbításról egyelőre nincs szó, ő pedig a hírek szerint szívesen térne vissza a Premier League-be, ahol egykor a Manchester United védője volt.

Blanc edzőként eddig a Bordeaux-nál bizonyított igazán: második ott töltött szezonjában bajnokságot és kupát is nyert 2009-ben. A francia válogatottat 2010-ben vette át, azóta tart 23 mérkőzéses veretlenségi sorozata.