Robben: Nem tudtuk kezelni a csapaton belüli feszültségeket

Vágólapra másolva!
A hollandok mindent megpróbáltak, de nem sikerült megoldaniuk a csapaton belüli problémákat Arjen Robben szerint. Mark van Bommel is megváltozott hangulatról beszélt.
Vágólapra másolva!

A csapaton belüli feszültségek miatt vallottak kudarcot a hollandok az Eb-n - idézi a Guardian Arjen Robbent, aki a Voetbal Internationalnek beszélt a holland válogatott problémáiról. "Persze, hogy voltak gondjaink, de ezek nem nyilvánosak. Higgye el, megpróbáltunk mindent, de nem működött" - jelentette ki Robben.

"A motivációval nem volt gond, de csapatként elbuktunk. És ez alatt nem csak a játékosokat értem, hanem a technikai stábot is. Ilyen a sportvilág nyers valósága. Ezért mindenkinek magába kell néznie" - magyarázta Robben, akinek a közelmúltbeli vesszőfutásáról itt olvashat.

Az együttes csapatkapitánya, Mark van Bommel azt mondta, hogy a csapategység megváltozott a 2010-es vb óta. "Én vagyok a kapitány, és mindig a játékosok érdekeit nézem, de a hangulat más volt két évvel ezelőtt. Azt nem tudom, hogy miért változott ez meg, így csak a saját nevemben tudok beszélni.