Del Bosque nem akarja kiejteni az olaszokat

Vágólapra másolva!
Nagyon elégedettek csütörtöki játékukkal a spanyol játékosok, és Vicente del Bosque arról is beszélt, hogy a horvátok ellen is győzelemre játszanak majd.
Vágólapra másolva!

Vicente del Bosque spanyol szövetségi kapitány boldogan nyilatkozott az írek 4-0-ás legyőzése után. "A horvátok ellen is a győzelemre fogunk játszani. Sportolók vagyunk, és megpróbálunk győzni, nem gondolunk arra, hogy 2-2-re végezzünk" - utalt Del Bosque arra, hogy egy 2-2-es (vagy annál több gólos) döntetlen esetén mind a horvát, mind a spanyol válogatott továbbjutna csoportjából.

"Nagyon büszkénk vagyunk. A válogatott legjobb játékát láthattuk. Boldog vagyok, mert a győzelem volt a célunk" - mondta a meccsről Del Bosque. A kapitányt arról is kérdezték, hogy klasszikus csatárral vagy nélküle játszik jobban a válogatott. "Mindkét formációban jól játszunk. Nincs preferáltam Torres, Llorente, Negredo vagy Fábregas közül" - mondta Del Bosque.

Xavi is rendkívül elégedetten nyilatkozott a mérkőzés után. "Ma kitűnően játszottunk. A sorsunk a mi kezünkben van, és ez az, ami fontos" - mondta Xavi. Sergio Ramos azt emelte ki, hogy egyre jobban érzi magát Gerard Piqué mellett, egyre jobban összeszoktak, miután az elmúlt egy évben alig játszottak együtt.