Kijevben felejtették kerekes székes társukat az angol drukkerek

Vágólapra másolva!
Egy kijevi étteremben felejtették mulatozásuk után kerekes székes társukat az ukrán-lengyel rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság harkovi mérkőzésére tartó angol szurkolók. A drukkert egy ukrán futballrajongó a saját költségén még idejében eljuttatta a meccs helyszínére.
Vágólapra másolva!

A szombaton történt esetről kedden beszámoló Liga.net ukrán üzleti hírportál szerint a kijevi rendőrséget az étterem személyzete értesítette arról, hogy egy angol szurkolói társaságból visszamaradt egy kerekes székes vendég, aki nem tud érthetően válaszolni a neki feltett kérdésekre. A helyszínre kiérkezett rendőrök megállapították, hogy a mozgássérült drukkert az időközben Harkovba távozott társai tetemes mennyiségű alkohol elfogyasztása után felejtették a vendéglőben.

A jelentés szerint az étterem egyik ukrán vendége önzetlenül felajánlotta a segítségét az angol szurkolónak, vonatjegyet vásárolt számára, sőt harkovi ismerősével megbeszélte, hogy majd a pályaudvaron várja a brit turistát, és segít neki feledékeny útitársai felkutatásában.

Szombaton a Hollandia-Dánia mérkőzést rendezték Harkovban, a találkozót a dánok nyerték 1-0-ra.