Vihart kavarhat Mourinho jelenléte a spanyol válogatottnál

Jose Mourinho
Vágólapra másolva!
José Mourinho a helyszínen tekinti meg a Spanyolország-Olaszország Eb-meccset, Xavi egy korábbi nyilatkozata alapján ez nem biztos, hogy jó ötlet a portugál edzőtől.
Vágólapra másolva!

A Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho egy interjúban elmondta: kötelességének érzi, hogy játékosait a helyszínen támogassa az Európa-bajnokság alatt, így az olaszok elleni vasárnapi meccsen is beszélni fog velük. Vélhetően Iker Casillas, Xabi Alonso, Sergio Ramos és Alvaro Arbeloa is kezdeni fog, ahogy Xavi is, aki viszont valószínűleg nem örül Mourinhónak.

A Barcelona középpályása nemrég egy Canal Plus-nak adott interjúban elárulta, a 2010 novemberi, 5-0-s Barca-győzelemmel véget ért Barcelona-Real Madrid találkozó után a két csapat játékosai között a válogatottban is elmérgesedett a viszony, állítólag Vincente del Bosque szövetségi kapitány és Carles Puyol, a Barcelona védője simította el a feszültségeket.

Xavi ezek után arról is beszélt, hogy a Real Madrid bajnoki címe ellenére a Barcelona és leköszönt edzője, Josep Guardiola szerinte jóval többet tett le az asztalra, mint Mourinho és csapata.

A Daily Mail angol lap mindebből azt a következtetést vonta le, hogy Mourinho érkezése problémákat fog okozni a spanyol válogatottnál.