Jancker olasz és holland katasztrófát jósol az Eb-n

Vágólapra másolva!
A Bayern München korábbi BL-győztes, válogatott csatára, Carsten Jancker úgy véli, már az Európa-bajnokság csoportköre is tartogat bombameglepetéseket. A Rapid Wien utánpótlásában dolgozó szakember szerint Olaszország és Hollandia korán búcsúzik a kontinensviadaltól.
Vágólapra másolva!

Carsten Jancker, a Bayern München egykori csatára arra számít, a holland és az olasz válogatott negatív meglepetést okoz majd a labdarúgó Európa-bajnokságon, és már a csoportkörből sem jut tovább.

Hollandia a B csoportban a németekkel, a portugálokkal és a dánokkal csatázik a továbbjutásért. Jancker a Goal.com portálnak azt mondta, szerinte Bert van Marwijk együttese június 13-án kikap a németektől Harkivban, majd négy nappal később ugyanott nem tudják legyőzni a portugálokat sem.

"A német-holland meccs óriási lesz, mert mindkét csapat elképesztő támadókkal rendelkezik, de be fogjuk bizonyítani, hogy nekünk van a legjobb csapatunk a tornán" - mondta.

Az olaszok a címvédő spanyolokkal, az írekkel és a horvátokkal kerültek egy négyesbe, de Jancker úgy véli, egykori edzője, Giovanni Trapattoni óriási meglepetést fog okozni együttesével.

"Szerintem Írország lesz az Eb sötét lova, éppen az olaszok rovására" - jósolta.