Fradikézi-fan vezeti az iWiW Eb-tippjátékát

Vágólapra másolva!
Az iWiW-en futó tippjátékban a negyeddöntők után Hesp József vezet, magabiztosnak mondható, majdnem 80 pontos előnnyel. A listavezetőt e-mailen sikerült utolérni, így megtudhattuk tőle, mit vár az elődöntőktől, kik okoztak meglepetést és csalódást a tornán, miért pont az oroszokat választotta csapatául és hogy más szerencsejátékban is ilyen jól teljesít-e.
Vágólapra másolva!

- Miért pont az oroszokat választottad?
- Az orosz csapat választásában közrejátszott a Zenit UEFA-kupa-győzelme. Oroszország megnyerte a hokivébét, a nőikézilabda-BL-t, miért pont a foci-Eb-t ne nyerné meg?

- Melyik meccs hozta eddig a legtöbb pontot?
- A legtöbb pontot a holland-orosz meccs hozta, 25 pontos tétre szám szerint 157,5 volt a jutalom. Az orosz győzelmeknek mindig magas volt a szorzójuk. Eddig egy kivételével mind be is jött. Az első meccsük után azért kicsit megijedtem!

- Mit vársz az elődöntőktől? Ki nyerheti meg az Eb-t?
- A németek szerintem biztos döntősök, ellenfelüknek szinte nem is lesz cserejátékosa. Mindenképpen 2-3 gólos győzelmet várok. A másik elődöntőn bármi történhet, a spanyolok elég gyengét produkáltak legutóbb a még gyengébb olaszok ellen. Ha nem szedik össze magukat, csomagolhatnak. Az oroszok lendületben vannak és jól is játszanak, én őket várom a döntőbe. Ki nyeri az Eb-t? Lineker szerint a németek : )) Én nagyon fogok drukkolni az oroszoknak, ha eljutnak odáig.

- Hogy tetszik eddig az Eb?
- Nagyon tetszik, óriási taktikai csaták vannak, sok meglepetéssel. Érdemes minden meccset az utolsó másodpercig végigizgulni, többször volt már fordulat, amikor senki nem is számított rá. Jó lenne egyszer Magyarországon is egy ilyen rendezvény.

- Melyik csapatok okoztak neked csalódást, melyek szerepeltek várakozáson felül?
- A francia és az olasz csapattól mindenképp többet vártam, szerintem mindketten várakozáson alul szerepeltek. A románokat is a legjobb nyolc közé vártam, de nem így lett. A legnagyobb meglepetést a török csapat jelentette, utolsó leheletükig harcoltak. Amit a horvátok ellen műveltek, az fantasztikus volt. A kapott gól után öt forintot nem adtam volna, hogy kiegyenlítenek. Nagy meglepetés az eddigi eredményük, de szerintem idáig tartott. Büszkék lehetnek a bronzérmükre, megérdemlik! Az oroszok is jól játszanak, gyorsak ötletesek, Arsavinról és Pavljucsenkóról még sokat fogunk hallani. Sajnálom, hogy az angolok nem jutottak ki az Eb-re, az ő focijukat szeretem a legjobban. Bár akkor nem én vezetném a iWiW-es pontversenyt : ))

- Más tippjátékokban is jól megy általában, vagy ez most egy kivételes eset?
- A munkatársaimmal kollektívan totózunk, de pénzt nyerni még soha nem sikerült. Nekem különben sincs sok beleszólásom, mert nem értek hozzá. A tippversenyben is csak óriási malacom van, szerintük. Ez az Eb-játék csak egy kivételes eset, még van három meccs, az is lehet, hogy a végén lecsúszom a dobogóról is. Akkor se lennék elkeseredve, hiszen ez csak egy játék.

- Mi az, amit elmondanál magadról, amit meg lehet tudni rólad?
- Teljesen hétköznapi ember vagyok, szeretem a sportot, rendszeresen bringázok, nem szeretek egy helyben ülni. A focinál csak a kézilabdát szeretem jobban. Évek óta rendszeresen járok a Népligetbe a Fradi meccseire. Gyors, pörgős, látványos a játék, hatvan percig nincs megállás. A focisták példát vehetnének a lányokról küzdeni tudásból! Hajrá, Fradi!

Küldje a #FUTBALLMMS kódszót sms-ben a 777-re, és fotókkal kiegészített információkhoz juthat mindössze havi 499 forintért! A regisztrációs sms díja 72 forint.
A szolgáltatást T-Mobile-ügyfelek vehetik igénybe. (x)