Donadonit felállítják az olasz kispadról

Vágólapra másolva!
Minden bizonnyal napokon belül távoznia kell Roberto Donadoninak, a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében kiesett, világbajnok olasz válogatott szövetségi kapitányának.
Vágólapra másolva!

A BBC már arról számolt be, hogy Donadonit elküldték a válogatott éléről, ezt azonban a FIGC szóvivője cáfolta. "Még semmilyen hivatalos döntés nem született" - mondta.

Az

A szakvezető 2006-ban, a világbajnoki cím elhódítása után vette át az irányítást Marcello Lippitől.

Donadoni szerződését az Eb előtt hosszabbította meg a FIGC újabb két évvel, ennek ellenére nem kizárt, hogy leváltják. Olasz médiumok úgy tudják, hogy a kapitány szerződésében van egy olyan pont, amely lehetővé teszi a FIGC számára a szerződés felbontását az Eb-szereplés befejezése után tíz napon belül. Ebben az esetben a lejáratig hátralévő két évre esedékes fizetésének csak a töredékét kellene kifizetni.

Az olaszok vasárnap tizenegyespárbaj után estek ki a spanyolokkal szemben, Donadoni hétfőn kijelentette, hogy nem kíván lemondani, mert erre nincs oka.

Küldje a #FUTBALLMMS kódszót sms-ben a 777-re, és fotókkal kiegészített információkhoz juthat mindössze havi 499 forintért! A regisztrációs sms díja 72 forint.
A szolgáltatást T-Mobile-ügyfelek vehetik igénybe. (x)